Op weg naar een gezond gewicht

1-op-1 coaching

In een leefstijltraject word je 1-op-1 gecoacht en help ik je op weg naar een gezond gewicht. We gaan de problemen opsporen en stellen uitdagende en haalbare doelen. Afhankelijk van welke obstakels je ervaart, werken we samen aan je motivatie, je valkuilen, oude gewoonten veranderen, vergroten van je wilskracht en terugval voorkomen.

8-weekse traject

Aan het einde van het traject

Hoe ziet het traject eruit?

Kick-off
We beginnen met een intake (60 min) en diezelfde week volgt nog een sessie (60 min) waarin ik mijn advies geef en we samen een plan van aanpak maken.

Vervolgafspraken
Na de kick-off ga je thuis aan de slag met je doelen. In de vervolgafspraken komen allerlei zaken aan de orde, zoals verleidingen, weerbaarheid en terugval. In principe zullen we elkaar in de eerste periode wekelijks zien (3x 30 min) en daarna om de week (2x 30 min).

Voedingsboek
Je ontvangt één van mijn favoriete boeken over gezonde voeding inclusief recepten.

Locatie
De coaching vindt online plaats via beeldbellen of bij u thuis.

Kosten
De kosten voor dit traject zijn €300,- inclusief btw.
Reiskosten binnen Purmerend zijn inbegrepen.

Neem gerust contact met mij op om te informeren naar de mogelijkheden, we kunnen samen een aangepast traject samenstellen.

Aanmelden
Neem nu contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek.

Veelgestelde vragen

Leefstijlcoaching is een vakgebied binnen de preventieve gezondheidszorg. Coaching is de basis; je gaat zelf je leefstijl veranderen en als leefstijlcoach help ik je om dat op een manier te doen die bij jou past. De focus ligt bij gezonde voeding, voldoende beweging en bijtijds je rust en ontspanning pakken. Als leefstijlocach help ik je dus stap voor stap bij het realiseren van een gezonde leefstijl en een gezond gewicht.

1-op-1 coaching is intensiever, want er is alle tijd voor de persoonlijke situatie. Bovendien kan ik voor jou een traject op maat maken. Neem dus gerust contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden. Het CooL programma bestaat voornamelijk uit groepsbijeenkomsten en wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben jij ook klaar voor verandering? Neem dan nu contact met mij op voor een gratis consult en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Laat 2021 het jaar zijn waarin jij jouw doelen behaalt!