Op weg naar een gezond gewicht

Het Leefstijltraject

In het leefstijl traject help ik je op weg naar een gezond gewicht. We gaan de problemen opsporen en stellen uitdagende en haalbare doelen. Afhankelijk van welke obstakels je ervaart, werken we samen aan je motivatie, je valkuilen, oude gewoonten veranderen, vergroten van je wilskracht en terugval voorkomen.

Leefstijltraject

Aan het einde van het traject

Hoe ziet het traject eruit?

Kick-off
We beginnen met een intake (60 min) en diezelfde week volgt nog een sessie (60 min) waarin ik mijn advies geef en we samen een plan van aanpak maken.

Vervolgafspraken
Na de kick-off ga je thuis aan de slag met je doelen. In de vervolgafspraken komen allerlei zaken aan de orde, zoals verleidingen, weerbaarheid en terugval. In principe zullen we elkaar in de eerste periode wekelijks zien (3x 30 min) en daarna om de week (2x 30 min).

Voedingsboek
Je ontvangt één van mijn favoriete boeken over gezonde voeding inclusief recepten!

Locatie
Het leefstijltraject is online via beeldbellen.

Kosten
De kosten voor dit traject zijn €280,- inclusief btw.

Aanmelden
Neem nu contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek.

Veelgestelde vragen

Leefstijlcoaching is een vakgebied binnen de preventieve gezondheidszorg. Coaching is de basis; je gaat zelf je leefstijl veranderen en als leefstijlcoach help ik je om dat op een manier te doen die bij jou past. De focus ligt bij gezonde voeding, voldoende beweging en bijtijds je rust en ontspanning pakken. Als leefstijlocach help ik je dus stap voor stap bij het realiseren van een gezonde leefstijl en een gezond gewicht.

Het leefstijltraject is korter, intensiever en een 1-op-1 traject. Bovendien kan ik voor jou een traject op maat maken. Neem dus gerust contact met mij op en informeer naar de mogelijkheden.

In principe online doormiddel van beeldbellen. Ik gebruik hiervoor het programma Microsoft Teams.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben jij ook klaar voor verandering? Neem dan nu contact met mij op voor een gratis consult en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Laat 2021 het jaar zijn waarin jij jouw doelen behaalt!